Česky | English | Deutsch
Úvod O nás Historie Kontakty
Bohemia Crystal Glass Bohemia Crystal Glass Bohemia Crystal Glass Bohemia Crystal Glass Bohemia Crystal Glass Bohemia Crystal Glass
Kategorie produktů
Aktuality
S radostí uvádíme nový jedinečný produkt decanter Swan. Decanter Swan v sobě snoubí exklusivitu českého křišťálu, preciznost ruční výroby a originální design. Ne náhodou jsme se při jeho výrobě insp

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Bohemia Crystal Glass, Oldřichovo nábřeží 159, 285 06, Sázava, Identifikační číslo: 71726462 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město, psč a země

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, adresou tvořenou ulicí, městem, PSČ a zemí je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky a/nebo vznesení dotazu na internetových stránkách www.bohemiacrystalgrass.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga, _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Do konce prohlížení stránek
    SPAM filtr cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Do konce prohlížení stránek
    Funkce obchodu PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Do konce prohlížení stránek










  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: Pavel Jirovský - Bohemia Crystal Glass, nám. I.P. Pavlova 1789/5, 120 00  Praha, Česká republika nebo na sales@bohemiacrystalglass.cz

     

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Přepravní společnosti (za účelem doručení objednávky)
    • Společnosti Facebook, Google, Instagram, Mailchimp ( pro marketingové účely)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

Pokud máte zájem o spolupráci, prosím vyplňte níže uvedený formulář, naše obchodní oddělení Vás bude kontaktovat co nejdříve. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Jméno a Příjmení: * Název firmy:
Země: * Telefon: *
E-mail: *
Vzkaz: *
SPAM filter:
*

Bohemia Crystal Glass
E-mail: sales@bohemiacrystalglass.cz
Tel.: +420 731102043
Tel. USA: +1 8322317547
Skype: bohemiacrystalglass

Jsme na:
   
(c) 2011 Copyright Pavel Jirovský, Všechna práva vyhrazena.